середу, 11 березня 2015 р.

стаття

Ніжним дотиком весни доторкнусь до рідної щоки…
Під таким гаслом пройшло святкове дійство за участю мам і бабусь учнів п’ятого класу з нагоди 8 Березня. Діти дуже готувалися, хвилюванню не було меж. Але подяка бабусь і матусь усе перекрила. Так як ми запросили у гості наших чарівних жінок, то частували їх чаєм. Захід розпочали міні-спектаклем «Плакат на 8 Березня», після якого хороший настрій було забезпечено. Кожен з учнів вітав своїх мам, бабусь, сестер. Зичили здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб були у настрої кожної днини.
Весело і безтурботно пройшли конкурси та вікторини як для мам, бабусь, так і для самих учнів. Хвилююче прозвучали пісні для рідних мам, для милих бабусь як від дівчаток, так і від хлопців, у декого з присутніх навіть сльоза забриніла. І на кінець несподіванкою стали подарунки для бабусь та матінок від дітей, а дівчаткам від хлопців. 
На останок ведучий звернувся зі словами подяки до присутніх гостей:
Мій уклін вам, жіночі руки.
Мій уклін вам, жіночі серця!
За тяжку вашу долю та муки,
За турботи в житті без кінця,
Хай зігріє вам березень душу,
Посміхнеться святкова весна,
І поліпшить нелегкую ношу
Ця природна і вічна краса.
Низьким поклоном діти подякували шановним мамам та бабусям, що завітали до нас у гості, за те, що вони у нас є такі, чарівні, люблячі.

Федоров С. І., класний керівник 5 класу

Немає коментарів:

Дописати коментар