неділю, 27 травня 2018 р.

Передбачення від капелюха на випускний у 4 класі

Федоров Олег
Та-а-ак... Світла голова... щира дитина. Не вміє брехати. Я бачу тебе в майбутньому дослідником на станції ім. академіка Вернадського в Антарктиді (тебе турбує глобальне потепління), або ти будеш шеф-кухарем в Італії (ну ду-у-уже обожнюєш макарони!). О, а ще, Олежку, танці не твоє. Кидай їх! Займайся спортом! Знай, батьки тебе в усьому підтримують, не підводь їх. Будь щасливий!

Осауленко Оксана
Вау! Яка розумниця! Тобі відразу можна здавати ЗНО з одинадцятикласниками. Що ще тут у нас є... Бачу, є в тебе менший братик. Як виростите, будете найкращими друзями. Майбутнє твоє: ... не вчителька, ... не доярка. А! Ось де ти! То в Києві, то в Парижі, то в Лондоні!!! Ого! Гастрольний тур по всьому світові. Так у тебе шанувальників більше, ніж в Олега Вінника. Хай щастить тобі, дівчинко!

Кочетов Іларіон
О-у-оу!.. Вгамуй свої думки. Заспокойся, хлопче. Єдиний і неповторний. Не хочеш ходити у школу?! «Треба», – мама каже. Слухайся батьків. Тебе всі дуже люблять. Ага-а! У тебе є маленький братик. Чудово! А сестричку хочеш? Бачу, що ти дуже любиш швидкість. Вибиратимеш між гонщиком авторалі чи створюватимеш нові комп’ютерні ігри. Багато читай! Успіхів тобі, юний друже!

Морозюк Валерія (звучить уривок «Ничего я никому не скажу и не надо жу-жу»)
Угамуйся, принцесо! Думай не про принца! Ще рано. Так, поділися своїми секретиками? Я не всі повідаю. Добре! Про це можна. Розумничка, помічниця бабусина і матусина, модниця тітоньки, вихователька для сестри. О, так ти скоро й тата з дідом на автомобілі кататимеш. Так, згоден: далеченько від школи живеш. Але що в цьому житті легко дається?.. Повір, у тебе все буде very good!

Пищик Олександр
О! та це ж капітан футбольної команди! Батьки над цим працюють (у сім’ї троє хлопців). Добре вміє ця голова думати. Руки в тебе ростуть із потрібного місця. Знаєш, нам не вистачає хліборобів? А може, будуватимеш хмарочоси десь в Об’єднаних Еміратах? Як захочеш, зможеш і на нафтовій вишці працювати. Хоча футболісти непогано теж заробляють. Хай щастить!

Мотрич Михайло
О, так це містер-скромність. Люди, це ж майбутній президент України. Відповідальний, розумний, турботливий. Я тут нічого поганого не бачу. Ця дитина, як виросте, досягне висо-о-оких вершин. Буде і на Говерлі, і на Кіліманджаро, і на Евересті. Хлопче, йди цим правильним шляхом і далі, не звертай із нього. А батьки для тебе проситимуть Господа щасливої долі. У тебе все буде найкраще!

Гутова Мілана
Дівчино, ти, я бачу, пташка перелітна. Бачу, поряд із тобою завжди любов і ласка мамина, бабусі. Коли виростеш, можеш переплюнути саму Олю Полякову. Усі світові подіуми можеш підкорити. Твоя фішка – іноземні мови. Учи їх, дорогенька. Усе в твоїх руках. Будь щасливою!

Пасічук Дмитро
Відразу бачу: крутий пацик! Захисник. Будеш міліціонером чи рятівником. Зараз ти найстарший чоловік у сім’ї, на твоїх плечах величезна відповідальність. Знаю, час знаходиш на все: і навчатися, і на батуті поплигати, і за братиком доглядати, і мамі допомагти, і портфель сестрі складав. Знай, твої старання завжди радують рідних. Тобі пророкую щасливу долю, з тобою завжди поруч знаходяться везіння й успіх. Хай щастить!

Зібніцька Лілія
Дуже здібна дитина. Співає. Танцює. Чудово навчається. Спортом займається. Уже сама й випікає солодощі! Сестричку няньчить Батькам допомагає.
Мрієш стрибнути з парашутом?! Смілива! Може будь-якому хлопцеві здачу дати за обрáзи. Але я бачу тебе не в офісі. …Десь у туристичному бізнесі або на сцені. Але запалювати точно будеш! Давай! Ми в тебе віримо, щасливице! Не зупиняйся на досягнутому!

Василишен Максим
А тут або інженер… Ого! Ти вже й за кермом сидів?! Бачу, з технікою ти дружиш. Класний батько, кажеш. Так! А може, будеш футболістом. Тренуйся-тренуйся. Батьки, тільки й встигайте купляти форму і нові буци. Хлопче, так у тебе брат мріє бути футболістом. Можете стати найкращими форвардами у світі. Старайся, друже. Не забувай і про навчання, мама проконтролює. Хай щастить тобі, друзяко!

Боднар Юрій
Юрчик!!! Давно на тебе чекав. Не бійся нічого. Ти дуже щира дитина. Старанний і здібний хлопчик, люблячий син. Послухай уважно: хочеш досягнути вершин – не зупиняйся. О! Так ти вибереш найкрутішу професію (батьки готові почути?) – пілотом авіалайнерів. Такий вибір свідчить про твою сміливість і мрію літати в небі. Роби усе можливе й неможливе, щоб твоя мрія здійснилася. Бувай здоровий!

Бондар Лілія
Так-так… суперблондинка?! Натуральна!?! О! Розумна! Ти розвіюєш міфи про блондинок. І не думай про фарбування волосся! Мрієш, як і Юра, літати. Чудова професія – стюардеса. Це ж перельоти, небо, нові країни, знання іноземної мови. Але це й відповідальність, хоробрість. Красунечко, погоджуюся, твоя щирість і доброта вернеться до тебе у стократному розмірі. Тебе скрізь супроводжує удача. Успіхів тобі! Не зупиняйся на досягнутому!

Алєксандров Євгеній
Не зрозумів: Алєкс!? Король лев?! А-а-а!.. Алєксандров Жека! Дуже приємно. Ось і до тебе дійшла черга. Так, що тут у нас: блплгвщіосчяіуьльв. Агов! Зберися думками! Що я бачу! Любиш красивих дівчат! Це вже добре. У майбутньому… не військовий, не вчитель, не лікар. Мама хоче, щоб ти був відмінником. Тато хоче, щоб був відомим спортсменом. А я тобі скажу, слухай своє серце. Я бачу, що ти для красивих дівчат… створюватимеш шикарні ювелірні прикраси. Так, твоя професія – ювелір! Чудовий вибір. Хай тобі щастить, дружище. Спорт! Так, займайся спортом.

Жарова Богдана

Хто тут у нас… Чую, що майбутня Леді Гага. Ні! Злата Огнєвич. Так ти, дорогенька, і співати хочеш, і в кіно зніматися мрієш, одним словом – слави! О, ти вже зараз мамі гастролі влаштовуєш! Чудова актриса буде, чуєте мене. Ще Голівуд не один оскар їй вручить. Це в майбутньому. А зараз у тебе, бачу, випускний. У наступних класах тебе чекають нові звершення. Твоя зірка горітиме ще яскравіше. Я за тебе спокійний. У тебе хороший тил, бережи своїх рідних. Хай щастить, артистко! 

Немає коментарів:

Дописати коментар