пʼятницю, 8 січня 2016 р.

стаття

Найдорожчий дарунок
Наскільки багатий грудень на святкові дати! Передноворічні дні надали гаврилівським дітям можливість чудово проводити свій вільний час. Кожен учитель прагнув, щоб учні запам’ятали подорожі, відпочили. Класний керівник 10 класу Дудченко Г. М. зі своїми учнями провели сімейне свято «Андріївські вечорниці». Запросили рідних. Діти змагалися між собою, з батьками, бабусями і дідусями. Було весело, смачно, а головне – по-родинному затишно. Мої шестикласники підготували виставу про святого Миколай і з нею на передодні свята відвідали дитячий садок «Ромашка». Дякуємо батькам тих діточок за пакуночки від Миколая. 18 грудня у школі провели новорічний ярмарок, де продавалися домашні солодощі. Найактивнішими були батьки другокласників (класовод – Нікішенко З. В.), вони вторгували 568 гривень, а на всю суму (1923 грн), за домовленістю батьків та учнів, учитель географії Кочетова О. С. уже придбала три великі палатки. 19 грудня учні 6 і 8 класів (класні керівники Федоров С. І. та Крупа О. А.) відправилися до Херсона. У кожного були свої плани. Діти активно відпочивали, побували на відкритті головної ялинки. 8 клас відвідали на «Фабриці» новорічний ярмарок-хобі, підкорювали ковзани та лід. Поки дозволяє вік, учні 6 класу відвідали виставу у Херсонському обласному ляльковому театрі «Найдорожчий дарунок», у головній ролі – святий Миколай. Кожна дитина у залі запропонувала, що ж є найдорожчим дарунком: гроші, дружба, любов батьків. А святий Миколай зазначив, що у нинішній час найдорожчим дарунком є ЛЮБОВ ДО РІДНОГО КРАЮ.
Діти-танцюристи 20 грудня взяли участь у святі ювілярів, яке організувала Боровинська О. М. у сільському Будинку культури.
Відгриміли у школі новорічні ранки та вечори. Свята для дітей організувала Алєксандрова Н. І. Активними були учні початкових класів, першачки розказували такі великі святкові вірші (класовод Коваль Н. М.), а 4 клас подарував новорічну казку (Дудченко С. І.). Учитель музики (Мазуренко В. Г.) з кожним класом заспівали новорічні привітальні пісні. У новорічних змаганнях серед учнів 5-7 класів призове місце поділили 5 клас (Бугаєнко О. М.) та 6 клас. Учні 7 класу (Тополя О. В.) порадували нас своєю Машенькою. А серед старшокласників у новорічному КВК перемогу здобули дебютанти – 8 клас із Крупою П. М. та Сергеєвим Є. С.
Наймасштабнішою була екскурсія учнів школи на новорічну ялинку у ККЗ «Ювілейний», де дітей розважали Дід Мороз та Снігуронька з різними казковими персонажами. Переглянули новий мультфільм у 3D. Усі діти отримали подарунки, залишилися щасливі. Потім на фабриці влаштували фігурне катання, заполонили розважальні зали. Дякуємо батькам за довіру.
Спеціально до Нового року сільська молодь готує у клубі виставу «Новорічні пригоди Снігуроньки та її подруг у татарському полоні» (режисер-постановник – Сергеєва-Булаш В. В.). Запрошуємо всіх бажаючих до нас 31 грудня. Ось таке активне у нас життя у школі та у селі. Хочеться побажати усім любові один до одного, і тоді біда минатиме нас стороною. Усіх вітаю зі святами!!!

Федоров С. І.








Немає коментарів:

Дописати коментар