суботу, 3 червня 2017 р.

Звернення батьків до своїх дітей

Любі наші донечки і синочки. Сьогоднішнє свято, я впевнений, запам’ятається вам надовго. У вас розпочнеться нова життєва сторінка – шкільна. Нею вас поведе ваша перша вчителька. А упродовж трьох років у дитячому садочку вас виховували, про вас піклувалося багато людей. Спасибі вам, дорогі, за все, що ви робили для наших дітей. Але постійно підтримували  у всіх починаннях вас, діти, найрідніші – батьки. Знайте, що материне серце і батькове плече завжди дадуть вам прихисток. За вашою спиною ми, батьки, і є тими ангелами-охоронцями, які вас оберігають. І готові для вас на все.
За українською традицією, батьки своїм дітям символічно готують рушники і коровай для багатого і щасливого життя. Тож прийміть із батьківським благословенням цей святий коровай на рушникові.

І так, як ви за декілька місяців будете школярами, прийміть від нас у дарунок чарівні ручки, які знадобляться вам у школі. Скажу по секрету, саме ці ручки не роблять помилок і принесуть вам тільки найкращі результати. Хай щастить вам у подальшому! Ми вас дуже любимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар